Стравы беларускай кухні
Духмяная верашчака, запечанае сакавітае мяса, хатнія каўбасы, залацістыя дранікі, капусныя, грэчкавыя і гарбузовыя бліны, лазанкі з рознымі праслойкамі, клёцкі, саленні, супы з белымі грыбамі, наліўкі на травах і ягадах... Беларуская кухня багатая стравамі, якія могуць здзівіць гурманаў.
Тут вы знойдзеце рэцэпты, з дапамогай якіх можаце прыгатаваць абед у беларускім стылі і адчуць смак нацыянальнай кухні беларусаў. Кухары мінскіх рэстаранаў дзеляцца арыгінальнымі рэцэптамі і аўтарскімі сакрэтамі прыгатавання.
Верашчака |
Бульбяныя пызы |
Бульбяная каўбаса |
Салат "Беларускі" |
Лазанкі |
Дранікі |
Зразы |
Мазурка |
Беларускія бліны |
|
Материал взят с источника http://www.belarus.by/ru/about-belarus/did-you-know