Новости проекта
Разъяснение ситуации с рекламой и предупреждением МАРТ
Обновленные функции Schools.by
Голосование
Пользуетесь ли вы мобильным приложением Schools.by?
Всего 1 человек

Стравы беларускай кухнi

Дата: 27 февраля 2016 в 23:18, Обновлено 28 февраля 2016 в 00:01

Стравы беларускай кухні

Духмяная верашчака, запечанае сакавітае мяса, хатнія каўбасы, залацістыя дранікі, капусныя, грэчкавыя і гарбузовыя бліны, лазанкі з рознымі праслойкамі, клёцкі, саленні, супы з белымі грыбамі, наліўкі на травах і ягадах... Беларуская кухня багатая стравамі, якія могуць здзівіць гурманаў.

 

Тут вы знойдзеце рэцэпты, з дапамогай якіх можаце прыгатаваць абед у беларускім стылі і адчуць смак нацыянальнай кухні беларусаў. Кухары мінскіх рэстаранаў дзеляцца арыгінальнымі рэцэптамі і аўтарскімі сакрэтамі прыгатавання.

Верашчака

Бульбяныя пызы

Верашчака Бульбяныя пызы

 


Бульбяная каўбаса

Салат "Беларускі"

Бульбяная каўбаса Салат "Беларускі"

 


Лазанкі

 

Дранікі

Лазанкі Дранікі

 


Зразы

 

Мазурка

  Зразы Мазурка

 


Беларускія бліны

 

 

 

 

Материал взят с источника  http://www.belarus.by/ru/about-belarus/did-you-know

 

Комментарии:
Оставлять комментарии могут только авторизованные посетители.